DippieDoe pretpark: Het ideale dagje uit voor jonge gezinnen

Dippiedoe pretpark

Wat is DippieDoe?

DippieDoe is een pretpark speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 2 en 10 jaar oud. Het park biedt een breed scala aan attracties en activiteiten die perfect zijn afgestemd op deze leeftijdsgroep. Van spannende speeltoestellen tot rustiger vermaak, er is voor ieder wat wils. Dit maakt het een van de beste pretparken voor jonge kinderen in Nederland.

Hoogtepunten van DippieDoe pretpark

Speeltuinen en attracties

DippieDoe beschikt over zowel binnen- als buitenattracties, waardoor het park het hele jaar door een geweldige bestemming is. Olivia genoot van de kleurrijke draaimolen en de avontuurlijke klimtoestellen.

Vendingrobot

Een uniek aspect van DippieDoe is hun 100% elektrische vendingrobot. Dit innovatieve systeem serveert snacks en drankjes zonder tussenkomst van personeel, wat het bezoek nog specialer maakt.

Vendor robot self driving robot

Kinderfeestjes

Vier jouw kinderfeestje in Attractiepark DippieDoe! Speel de hele dag met jouw vriendjes en vriendinnetjes in de Klauter Kajuit of stap samen in de Dollybots! Het park biedt feestjes aan voor minimaal 6 en maximaal 19 kinderen. Hierbij hebben de kinderen onbeperkt toegang tot alle attracties. Tafels, eten en drinken zijn exclusief, tenzij je een feestmenu bijboekt. Per 6 betaalde kinderen is er minimaal 1 volwassene gratis. Let op: vanaf 1 november is het park enkel indoor geopend tot en met 31 maart; vanaf 1 april tot en met 27 oktober zijn zowel de binnen- als buitenattracties open.

Veilige en schone omgeving

De speeltoestellen zijn goed onderhouden en er zijn voldoende zitplaatsen voor ouders om te ontspannen terwijl de kinderen spelen.

Onze ervaring

Wij, afkomstig uit Antwerpen, brachten een dag door in dit betoverende attractiepark met onze dochter Olivia van drieënhalf jaar oud. En wat een fantastische ervaring was het! Wij arriveerden vanuit Antwerpen en het was een gemakkelijke rit van ongeveer een uur en een kwartier naar Best. Olivia was vanaf het moment dat we binnenkwamen betoverd door de levendige kleuren en het vrolijke personeel. Omdat Olivia nog niet zo goed durft te klimmen op haar eentje en volwassenen niet zomaar mee mogen in de binnenspeeltuin, hebben we ons beperkt tot de buitenattracties. We hebben ons bezoek in juli gedaan en genoten van het heerlijke zomerse weer. Olivia kon niet genoeg krijgen van de mini-kermis met draaimolens en kleine achtbanen.

Voor ons als ouders was het ook heerlijk. Terwijl Olivia zich vermaakte, konden wij relaxed genieten van een koffie in de zon. Het park is schoon, goed georganiseerd en super kindvriendelijk. Een absolute aanrader voor gezinnen met jonge kinderen die een dagje plezier en ontspanning zoeken.

Dippiedoe buitens peelplaats
Een leuke instagram reel die ik deelde op Olivia haar profiel

Praktische info

De entreeprijs bedraagt €16,50 per persoon. Voor kinderen onder de 2 jaar is de toegang gratis.

Parkeren bij Dippiedoe pretpark kost €6,00 per dag of €1,50 per uur.

Ideale leeftijdsgroep

DippieDoe richt zich op kinderen van 2 tot 10 jaar, en dat is precies waar het park in uitblinkt. Voor ouders met jonge kinderen is dit een perfecte plek om te bezoeken. De attracties zijn veilig en ontworpen met de jongste bezoekers in gedachten, terwijl oudere kinderen zich kunnen uitleven op de wat uitdagendere speeltoestellen en ritten. Dit maakt DippieDoe tot een van de meest gezinsvriendelijke uitjes in de buurt van Eindhoven.

waarom deze pretpark bezoeken

DippieDoe biedt een stressvrij en leuk dagje uit voor het hele gezin. Het park is goed georganiseerd, veilig en heeft voldoende faciliteiten om het zowel voor kinderen als ouders comfortabel te maken. De combinatie van binnen- en buitenattracties maakt het een geschikte bestemming ongeacht het weer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pinterest
Pinterest
fb-share-icon